مجموعه داستان های خانه های مالیگا منتشر شد
مجموعه داستان های خانه های مالیگا با ترجمه علی فامیان، منتشر شد.
به گزارش سینماآفیس به نقل از خبرگزاری صبا: مجموعه داستان های برگزیده جایزه ادبی اُهنری سال ۲۰۲۱ با عنوان خانه های مالیگا با ترجمه علی فامیان به همت انتشارات نیستان، منتشر شد.
کتاب نیستان طی سال های اخیر بیش از ۱۰۰ کتاب شامل تمامی مجموعه داستان های برگزیده این جایزه ادبی را ترجمه و روانه بازار کتاب کرده است و این اثر نیز با ۱۲ داستان کوتاه در زمره همین آثار است.
جایزه اُهنری، در مدت یک قرن برگزاری سالانه خود، بهترین داستانهای کوتاه از میان آثار انگلیسی منتشر شده در نشریات آمریکای شمالی را انتخاب و در قالب یک کتاب منتخب منتشر کرده است اما در سال ۲۰۲۱، به دنبال ایجاد پاره ای تغییرات در شکل برگزاری این جایزه ادبی، داستان های غیرانگلیسی زبان و ترجمه شده به زبان انگلیسی را نیز که در این مجلات منتشر شده بودند به جرگه داوری های خود وارد کرد و به نوعی قدم در ایجاد نوعی نگاه جهانی به این میراث ادبی جهانی کرد.
در کتاب خانه های مالیگا که آثار منتخب سال ۲۰۲۱ این جایزه را پیش روی شما نهاده است، با انواع و اقسام شخصیت ها، فضاها، کنشها و واکنشهای داستانی مواجه می شوید و در عین حال همچنان عشق و امید هسته مرکزی اغلب این آثار به شمار می رود.
داستان های این مجموعه به تاسی از جمله مشهور اُهنری که بر این باور بود هر انسانی برای خود داستانی دارد که قابل روایت کردن است، روایت های عامیانه، مردمی و در عین حال جذاب و خواندنی است. داستان هایی شکل گرفته در بطن مردمان عادی جامعه و روای بخشی از دردها و زخم ها و آرزوهای برجای مانده بر پوست و گوشت و خون آنها. از داستانهایی درباره آرزوهای رنگین پوستان تا روایتی داستانی از خانه سالمندان در هند. از گزارشی درباره یک داد و ستد رقت انگیز برای تداوم بقا تا روایتی تاریخی از آتش سوزی در آسایشگاه سالمندان در ایرلند.
این داستانها توصیف کننده موقعیتهای خاص انسانی و اجتماعی در جهان پیرامون ماست و موضوعات خاص انسانی مانند ترس، عشق، نفرت، جدایی، زیست جمعی و نیز برخی از مهمترین مسائل موجود در زندگی اجتماعی در عصر نگارش خود را شامل میشود.
زیبایی و تاثیرگذاری و سبک منحصر به فرد بسیاری از این داستانها که در نشریات آمریکا منتشر شده، باعث شده سالها پس از مرگ وی، شاگردان و جمعی دوستدارانش به منظور اعتلای هنر داستاننویسی و حمایت و تشویق نویسندگان جوان در راستای داستاننویسی با موضوعات بدیع و انسانی اقدام به ایجاد جایزهای با نام وی کنند که بیش از یکصد سال قدمت دارد.
انتهای پیام/
کیمیا جهان پرور