a
به وب سایت مجله دفترسینمایی خوش آمدید

غلیظ‌کنندگان خون

(سینماآفیس) – مصرف بیش از اندازه مواد غذایی خونساز مانند انواع گوشت‌ها، جگر و چربی باعث افزایش غلظت خون می‌شود.

مصرف مواد غذایی خونساز مانند انواع گوشت‌ها، مصرف زیاد جگر و مصرف بیش از اندازه چربی، بیش از مواد غذایی دیگر در افزایش غلظت خون تاثیر دارد.

این در حالی است که مواد غذایی حاوی کربوهیدرات مانند برنج، ماکارونی و نان هیچ تاثیری در افزایش غلظت خون افراد ندارد.

درواقع قندها خون را غلیظ نمی‌کنند، این مواد غذایی حتی روی انسداد مجاری ادراری، سنگ‌کلیه و صفری نیز تاثیر ندارند.

کربوهیدرات‌ها در انسداد عروق و کانال‌های نخاعی تاثیر دارند، کاهش الاسیسیتی رگ‌ها معمولا به علت افزایش سن، تجمع چربی در داخل رگ‌ها (به‌علت چاقی و مصرف زیاد چربی‌های اشباع مانند دنبه، چربی‌های موجود در گوشت‌های گوسفند، جگر و…) ایجاد می‌شود و می‌توانند پلاک‌هایی را با عنوان پلاک‌های قلبی‌وعروقی در داخل عروق ایجاد کرده و فرد را مستعد انسداد‌های قلبی کنند.

کربوهیدرات‌ها تنها باعث افزایش تری‌گلیسرید بدن می‌شوند، یعنی اگر دریافت کربوهیدرات مانند برنج در فردی بیش از اندازه نه متعادل باشد باعث افزایش تری‌گلیسرید خون می‌شود که نوعی چربی خون بوده و میزان آن معمولا بالاتر از عدد ۵۰۰ و ۶۰۰ می‌رود و خیلی علائم خاصی را برای فرد ایجاد نمی‌کند که مصرف آن بر عکس کلسترول است، در واقع مصرف مقدار کمی از کلسترول می‌تواند ریسک و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی‌وعروقی را به‌شدت در فرد افزایش دهد، اما تری‌گلیسرید چنین عملکردی را ندارد.

منبع/باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

هیچ فایل صوتی برای این پست ثبت نشده است.

به اشتراک گذاشتن با :
برچسب ها
امتیاز به این مقاله
تاریخ و زمان انتشار خبر : ۱۴۰۱/۱۱/۲۸ ۱۰:۴۲
شماره خبر : 72195
لینک کوتاه : https://daftarecinemaii.ir/?p=72195
بدون نظر

پیام بگذارید