سیب و کاهش فشارخون
(سینماآفیس) – یک متخصص تغذیه برای کاهش فشار خون، مصرف سیب، چغندر و ماهی را توصیه کرد.
الکساندر میروشنیکوف، روی آنتن کانال تلویزیونی مسکو ۲۴ با تاکید بر اینکه خوردن سیب اول از همه برای کاهش فشار خون ضروری است، افزود: سیب حاوی فیبر است، که تأثیر مثبتی بر سیستم گوارش دارد و به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می کند. هنجار روزانه برای پیشگیری از فشار خون بالا یک یا دو سیب است.
این متخصص تغذیه روسی همچنین با توجه به اینکه چغندر یک محصول مهم در مبارزه با فشار خون شریانی است، علاوه بر پکتین (فیبر موجود در سیب) حاوی اکسید نیتریک است که مسئول اتساع عروق است با افزایش فشار خون، نوشیدن آب چغندر را توصیه کرد.
از محصولات حاوی پروتئین گیاهی – حبوبات و نخود – غافل نشوید. وی توصیه می کند که آنها را به عنوان یک غذای جانبی دو تا سه بار در هفته استفاده کنید. لوبیا با شاه ماهی بهترین عملکرد را دارد.