a
به وب سایت مجله دفترسینمایی خوش آمدید

سیب و کاهش فشارخون

(سینماآفیس) – یک متخصص تغذیه برای کاهش فشار خون، مصرف سیب، چغندر و ماهی را توصیه کرد.

الکساندر میروشنیکوف، روی آنتن کانال تلویزیونی مسکو ۲۴ با تاکید بر اینکه خوردن سیب اول از همه برای کاهش فشار خون ضروری است، افزود: سیب حاوی فیبر است، که تأثیر مثبتی بر سیستم گوارش دارد و به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می کند. هنجار روزانه برای پیشگیری از فشار خون بالا یک یا دو سیب است.

این‌ متخصص تغذیه روسی همچنین با توجه به اینکه چغندر یک محصول مهم در مبارزه با فشار خون شریانی است، علاوه بر پکتین (فیبر موجود در سیب) حاوی اکسید نیتریک است که مسئول اتساع عروق است با افزایش فشار  خون، نوشیدن آب چغندر را توصیه کرد.

همچنین باید تا حد امکان زردآلو خشک مصرف کنید، زیرا دو سوم ارزش روزانه پتاسیم را می توان در این میوه خشک خاص یافت. پتاسیم برای تنظیم انقباض عضله، از جمله انقباض عضله قلب، و گشاد شدن عروق لازم است. اسید چرب امگا ۳ همچنین برای سیستم قلبی عروقی مفید است. بیشتر از همه امگا ۳ در ماهی وجود دارد. برای کسانی که از فشار خون بالا در فشار طبیعی رنج می برند، شاه ماهی مناسب است.

از محصولات حاوی پروتئین گیاهی – حبوبات و نخود – غافل نشوید. وی توصیه می کند که آنها را به عنوان یک غذای جانبی دو تا سه بار در هفته استفاده کنید. لوبیا با شاه ماهی بهترین عملکرد را دارد.

به گفته این پزشک، مقدار توصیه شده روزانه نمک برای بیماران با فشار خون بالا پنج گرم است.
منبع/برنا
انتهای پیام/

 

هیچ فایل صوتی برای این پست ثبت نشده است.

به اشتراک گذاشتن با :
برچسب ها
امتیاز به این مقاله
تاریخ و زمان انتشار خبر : ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ ۱۰:۰۷
شماره خبر : 71944
لینک کوتاه : https://daftarecinemaii.ir/?p=71944
بدون نظر

پیام بگذارید