مهمانان «جوکر» چقدر دستمزد میگیرند؟
سینماآفیس: برنامه جوکر که مخاطبان زیادی در نمایش خانگی دارد حالا بحثی را متوجه خود کرده است و آن دستمزد شرکت کنندگان در این برنامه است.
پایگاه خبری سینماآفیس گزارش میدهد؛ دستمزد مهمانان برنامه «جوکر» در ایران، بسته به شهرت و محبوبیت آنها، متفاوت است. برخی منابع بیان کردهاند که دستمزد برخی شرکتکنندگان تا صدها میلیون تومان نیز میرسد، اگرچه این ارقام دقیقاً مشخص نشده و اغلب به دلیل قراردادهای خصوصی شرکتکنندگان با عوامل برنامه بهصورت عمومی فاش نمیشود.
این دستمزدها به جذب کمدینها و بازیگران شناختهشده کمک کرده تا به این برنامه ملحق شوند و در تلاش برای ایجاد فضایی کمدی، در چارچوب چالشهای خاص «جوکر» با یکدیگر رقابت کنند.
برنامهی «جوکر» به عنوان یکی از پرطرفدارترین برنامههای رئالیتی شو در ایران، به خاطر پرداخت دستمزدهای بالا به شرکتکنندگانش توجه زیادی را جلب کرده است. طبق اطلاعات موجود، دستمزد شرکتکنندگان بر اساس شهرت، سابقه و میزان استقبال مخاطبان متفاوت است. به طور مثال، برخی منابع گزارش دادهاند که برای هر فصل، شرکتکنندگان شناختهشده در حوزههای بازیگری یا کمدی، مبالغی بین ۲۰۰ میلیون تا ۵۰۰ میلیون تومان دریافت میکنند. در موارد خاص، دستمزد برخی افراد حتی به یک میلیارد تومان نیز رسیده است، که البته معمولاً برای حضور چهرههای بسیار مطرح و محبوب پرداخت میشود.
این رقمها نشاندهندهی جذابیت و اهمیت برنامهی جوکر و تاثیر آن بر فضای رسانهای ایران است که منجر به استقبال مخاطبان از آن شده است.
به گزارش سینما آفیس برنامه «جوکر» با ساختاری شبیه به برنامههای رئالیتیشوی بینالمللی مانند «داکیومنتال» ژاپنی طراحی شده است که توسط «هیتوشی ماتسوموتو» ساخته شده بود. در نسخه ایرانی، شرکتکنندگان که از بین چهرههای معروف دنیای هنر، ورزش و سرگرمی انتخاب میشوند، به مدت چند ساعت در یک اتاق بسته گرد هم میآیند و باید با استفاده از شوخیها، بداههپردازی و طنزهای خاص خود، دیگران را بخندانند، اما خودشان در مقابل خنده مقاومت کنند.
یکی از جذابیتهای این برنامه حضور چهرههای متفاوت و معروف در هر فصل است که باعث میشود مخاطبان بیشتری به تماشای آن جذب شوند. این چهرهها با توجه به شخصیت و سبک خاص خود در ایجاد لحظات طنز و خندهدار با یکدیگر رقابت میکنند و همین تنوع باعث افزایش هیجان برنامه میشود.
از دیگر نکات جالب «جوکر» قوانین خاصی است که برای شرکتکنندگان تعریف شده است. آنها نباید به هیچ عنوان بخندند یا لبخند بزنند و دوربینها حرکات و واکنشهایشان را به دقت زیر نظر دارند. شرکتکنندگان در طول برنامه میتوانند از وسایل مختلف و شوخیهای خلاقانه برای شکست دادن حریفانشان استفاده کنند. هر بار که فردی بخندد، یک کارت قرمز دریافت میکند و پس از دریافت کارت دوم، از بازی حذف میشود.